Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsarna: Det här är viktigast i valet 2014

 
Val 2014
Visa alla artiklar

Skolan, vården, järnväg till Rimbo, ungdomsbostäder, jobben, Norrtälje hamn eller något helt annat? Fredag den 14 mars är det exakt ett halvår kvar till valet. Vi vill veta vad ni tycker.

Norrtelje Tidning vill gärna veta vilka valfrågor som är viktigast för er läsare. Vi vill veta vad som är viktigast i olika delar av kommunen och i olika åldrar. I april kommer vi att ha en enkät på tidningens sajt där ni får fylla i vilka valfrågor som är viktigast för er. Saknar ni internet går det självklart bra att skriva brev eller ringa och berätta vilka frågor som är viktigast för er.

När vi vet vilka frågor som berör er mest kommer vi att skriva om dem i större artikelpaket där lokala politiker får berätta om sin syn. Vi kommer även att göra större intervjuer med de lokala partiordförandena för att ta reda på hur de och deras partier tänker sig kommunens framtid.

Vi har redan lanserat en valsida på norrteljetidning.se där vi publicerar artiklar om lokala politiska frågor. Kommentera och debattera gärna där, eller skicka in debattartiklar och insändare som rör valfrågor.

Vi har även lanserat hashtaggen #Norrtälje2014. Använd gärna den om du twittrar om frågor som rör valet och framtiden i vår kommun.

Norrtelje Tidning tar ett helhetsgrepp om valfrågorna och har frågat sex personer på stan om de visste vad de ska rösta på i höst och vilken som är den viktigaste frågan lokalt.