Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läck tillbaka i spel

Vaktade Vancouver Canucks mål i träningsmatchen mot San Jose Sharks.

Eddie Läck hade inte spelat en match sedan den 24 november i fjol på grund av en höftskada. Natten till tisdag var han tillbaka på isen.

Läck stod de första två perioderna när hans Vancouver Canucks träningsspelade mot San Jose Sharks på hemmaplan. Sharks vann matchen med 3–2 och skottstatistiken med hela 42-16.

NIK-fostrade Läck stoppade 25 av 27 skott och nöjd med sin insats. Men kanske främst med att vara tillbaka i elden igen.

– Jag har jobbat stenhårt för att komma tillbaka och jag kände mig redo, sa Läck till Vancouver Canucks webbsida efter matchen.

– Som målvakt vet du aldrig vilken typ av match det kommer att bli, men jag gjorde en ganska bra match. Min klubbteknik var lite skakig emellanåt och jag släppte en del onödiga returer, men i övrigt kändes det bra.

Natten till torsdag spelar Canucks nästa träningsmatch, då hemma mot Edmonton Oilers. Sedan väntar ytterligare fyra träningsmatcher för Canucks innan NHL-premiären den 4 oktober borta mot San Jose Sharks.