Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kvarglömt på rummet: Uggla

En uggla och en levande tarantel - det är några av de mer
märkliga saker som folk har lämnat efter sig på hotell.

Annons

Alla har vi glömt något på ett hotellrum. Kanske en tandborste, en mascara eller någon annan detalj som är retlig att inte få med sig. Men då och då kommer rapporter om saker som är lite ovanligare att springa ifrån. Vad sägs till exempel om att lämna ett kontrakt på ett hus för cirka 22 miljoner? Eller en bröllopsklänning från Vera Wang, med en prislapp på över 56 951 kronor? Det var saker som folk glömde under 2013, enligt en lista från Travelodge Hotels i Storbritannien.

Med på listan är också ett äktenskapsförord, ett set med små hindugudar i 24 karats guld och en uggla vid namn Hedwig, skriver The Telegraph.

I norra Wales hittade man en spindel av arten tarantel, vid namn Hercules i ett av rummen.

Laddare lämnas

De vanligaste sakerna som folk glömmer är annars framför allt laddare till elektronisk utrustning. Mobiltelefoner och böcker kommer strax därpå, men även datorer, surfplattor och läsplattor blir ofta kvarglömda.

-Vår lista för 2013 visar hur mycket teknologin har blivit en del av vår vardag, säger en talesperson för hotellkedjan till The Telegraph.