Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Michael Fannon släpper ny singel

Norrtäljekillen Michael Fannon vann Svensktoppen Nästa i september. Nu är han aktuell med en julsingel som släpps under fredagen.

Annons
Aktuell. Michael Fannon släpper sin första julsingel.

Tidigare i höst tog Michael Fannon, från Norrtälje, hem förstaplatsen i P4:s musiktävling Svensktoppen Nästa, med låten ”Kommer tid, kommer råd”. Efter det fick han vara med som utmanare om en plats på svensktoppenlistan och fick nu i veckan ännu en chans att ta sig in.

– Efter Svensktoppen Nästa har det blivit en hel del studioarbete med kommande material och mycket musikskapande, säger Michael Fannon som under fredagen släpper sin nya julsingel ”Första julen utan dig”. Den har han skrivit tillsammans med Nicklas Eklund och Johanna Granqvist, också från Norrtälje.

– Det känns jättespännande och jättekul. Jag är väldigt taggad inför släppet. Extra kul blir det också när det är en jullåt, det är lite speciellt, säger Michael som är nöjd med slutresultatet av singeln.

Michael laddar nu

, förutom inför det här släppet, också för sitt kommande debutalbum som ges ut i början av våren 2016. Han hoppas även på att snart kunna komma ut och göra livespelningar.

– Att spela live är det jag älskar mest, och jag kommer snart åka ut på lite spelningar, med premiär här i Norrtälje, säger han.

Vill du lyssna

på Michael Fannons nya singel? Den går bland annat att hitta på Spotify och Itunes.

Annons