Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Konstigast önskemål på hotellen

Ett badkar fyllt med honung eller getbjällror på rummet? Hotellpersonal får ibland udda önskningar. Här är några av de märkligaste.

Annons

Hotellgäster är ett kravfullt släkte. Men de flesta som beställer rumservice kanske ändå nöjer sig med en maträtt, en kopp te om kvällen eller extra tidningar. Så är det däremot långt ifrån alltid. När resesöksajten Skyscanner frågar servicepersonal i 49 länder om de mest ovanliga förfrågningarna vittnar man om betydligt mer ovanliga önskemål.

En gäst ville till exempel ha kycklinglår, men endast de högra låren. En annan person bad om 15 gurkor - varje dag. En tredje person var uppenbarligen mycket törstig, och frågade om ett glas vatten, varje timme, hela natten.

Till de mer ovanliga förfrågningarna hör också en gäst som ville att man skulle hälla mineralvatten i toalettstolen, en annan ville ha sexton kuddar och en tredje beställde en död mus till rummet.

Konstiga klagomål

En hel del gäster som inte är nöjda klagar också. I vissa fall är klagomålen naturligtvis befogade. I andra fall är de något ovanligare. Gäster har klagat på att lakanen är för vita och att havet är för blått. Somliga har varit missnöjda med att glassen är för kall, eller att kyparen är för snygg. En gäst klagade på att det inte fanns något kött på den vegetariska menyn. En annan ville ha pengarna tillbaka - men klagomålet gällde personens hund som enligt gästens utsago var missnöjd med vistelsen.