Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

KLART: Sporten livesänder speedwaytävlingen Falco Memorial från Hallstavik – ”Känns fantastiskt”

 
Falco Memorial 2020
Visa alla artiklar

I veckan kunde Sporten berätta att Rospiggarna kommer arrangera Falco Memorial tisdag den 28 juli.
Nu står det även klart att hela tävlingen kommer att livesändas på vår sajt, med start 18.30.
– Jag ser oerhört mycket fram emot att få starta igång speedwaysäsongen 2020, säger NT-sportens Jessica Eriksson, som kommer att kommentera tävlingen.

Läs även: Ny speedwaytävling i Hallstavik nästa vecka – med publik: ”Vi vill testköra”

16 förare kommer göra upp i minnestävlingen Falco Memorial som intar Credentia Arena i Hallstavik på tisdag. På startlinjen finns bland andra namn som Kim Nilsson, Tomas H Jonasson och unga Jonatan Grahn, som imponerade med en sjundeplats i den individuella SM-finalen.

Tävlingen blir ett genrep inför starten av Bauhaus-ligan den 11 augusti, både för förare och för arrangörsklubben.

Nu kan Sporten avslöja att hela tävlingen kommer livesändas på vår sajt, med start 18.15.

– Speedwaysäsongen närmar sig och den här livesändningen är ett viktigt led för att varva upp inför uppstarten. NT har många trogna läsare och tittare med motorintresse, säger Carl Juborg, chefredaktör på Norrtelje Tidning.

Tävlingen kommer att kommenteras av Sportens reporter Jessica Eriksson, som har bevakat speedway för Norrtelje Tidnings räkning sedan 2017 och som ifjol kommenterade två deltävlingar i speedwayens VM-serie.

– Jag ser oerhört mycket fram emot att få starta igång speedwaysäsongen 2020 – och att få göra det med en livesänd tävling känns fantastiskt, säger Jessica Eriksson.

För att se sändningen måste Du vara kund hos oss. Klicka här för att se hur man blir kund.