Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Norrtälje Idrottsgala återkommer

På torsdagen blev det klart. Norrtälje Idrottsgala får en fortsättning. – Det känns jättebra, säger Tomas Ackelman från Mötesplats Roslagen.

Annons

Norrtälje Idrottsgala på Culinar för två veckor sedan var den första i sitt slag och det blev en lyckad tillställning.

– Vi tyckte att det fungerade alldeles utmärkt. Pristagare, prisutdelare och alla som arbetade med eventet var nöjda. Och jag är säker på att även publiken uppskattade galan, säger Tomas Ackelman.

På torsdagen hade arrangörsgruppen ett uppföljningsmöte och utvärderingen av galan gav ett positivt resultat.

– Vi gick igenom upplägget och vad vi kan tänka på till kommande år. Det finns en positiv känsla och nu har vi börjat arbeta för en ny gala nästa år. Preliminärt datum är den 13 februari 2015.

Kommer det ske några förändringar till nästa års gala?– Det blir en del mindre justeringar men i stort kommer vi att följa det upplägg med de utmärkelser vi hade i år. Vi tyckte det var en lagom mix av priser.

Tanken är att Culinar står som festplats även nästa år, för galan som ska bli en tradition i Roslagen.

– Det behövs en gala som ger våra idrottsmän den uppmärksamhet som de förtjänar och jag tycker vi lyckades förmedla vad de gjort på årets gala. Förhoppningsvis kan galan på lång sikt också stimulera andra att göra bra prestationer.