Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kända artister till Högmarsö

Under nästa vecka bjuder Högmarsö krog på country- och rockkväll i båtvarvet. Högaktuella Doug Seegers är en av flera som står på det stjärnspäckade programmet.

Annons

Högmasö krog provar på något nytt med en alldeles egen festival. Torsdagen den 31 juli blir det svängigt på ön.

– Det känns jättekul, men ändå lite nervöst eftersom det är första året. Det är spännande med så stora artister och det ska bli kul att se hur mycket folk som dyker upp, säger Ylva Holmer, som är restaurangchef.

Doug Seegers, som slog igenom i tv-programmet ”Jills veranda”, kommer att spela. Något krogen Högmarsö krog är stolta över.

– Det är en ära att han kommer hit till vår skärgårdskrog mitt ute i ingenstans, säger Ylva Holmer.

Förutom Doug kommer Weeping Willows att spela tillsammans med en hemlig gästartist, som inte ens har avslöjats för arrangören.

– Det är både kul och frustrerande, säger Ylva Holmer och skrattar.

Anna Bergendahl, vars karriär sköt i höjden genom melodifestivalen, kommer också dit, likaså Ellen Sundgren och lokala bandet Six pack holidays.

– Det är precis lika roligt att få hit alla band, både de som är större och de som är mindre. Det känns som att vi har hittat en unik variation som förhoppningsvis tilltalar många. Dessutom hoppas vi på att miljön förgyller kvällen. Känslan är rätt speciell i vårt gamla båtvarv, säger Ylva Holmer.

Insläppet till konserten börjar 20.00. Biljetter går att förköpa på restaurang Ett glas, visitroslagen.se eller på Högmarsö krog. Eventuellt kvarstående biljetter säljs i entrén.

Om man vill ta båten finns en gästhamn i anslutning och för de som tar bilen kommer färjor att gå kontinuerligt till ön under kvällen och natten.

– Ett tips är även att ta med kontanter. Maskinerna kan lätt bli övertrasserade under sådana här kvällar, säger Ylva Holmer.