Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kajsa - ett sunt val i NT-cocahen

Kajsa Sund har inlett säsongen strålande och leder mittfältsligan i Coachen med bred marginal.– Jag har hittat tron på mig själv, säger Rimbomittfältaren.

18-åriga Kajsa Sund är en viktig hörnsten i Rimbos jakt på en topplacering i division 2 östra och det har hon visat med råge i säsongsinledningen. Talangen ligger bakom fem av lagets tio mål och har spelat mycket övertygande så här långt.

– Jag är nöjd, det är jag absolut. Tränarna sa inför säsongen att kommer bara jag igång så kommer det gå bra för hela laget. Tidigare har jag inte haft rätt självförtroende på planen men nu har jag hittat tron på mig själv och då har jag också hittat målet.

I Coachen har Kajsa dragit in 23 poäng, bäst bland mittfältarna i tävlingen. Och mer är att vänta.

– Absolut. Jag känner mig i jättebra form men det finns alltid mer att ta av. Förhoppningsvis kan jag fortsätta göra mål och jag tror på mig själv.

Kajsa har själv ett lag i Coachen, ”Jackson”, som hon tagit ut tillsammans med pappa Jack. Laget ligger i skrivande stund på 199:e plats.

– Jag har tagit ut mig själv och sedan är det en Rimbotjejer i laget. De har tyvärr inte fått så mycket poäng än och det har väl inte gått så jättebra för mitt lag, säger Kajsa.