Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jonas Eriksson avgjorde när Grisslehamn sänkte Rånäs

Målet i första halvleken av Jonas Eriksson blev matchens enda. Grisslehamn vann med 1–0 (1–0) borta mot Rånäs i division 7 Uppland östra i fotboll.

– Vi trodde nog inte att Grisslehamn skulle stå upp så som de gjorde redan från början. En pigg inledning där det kändes lite som att vi blev överrumplade av gästernas snabba spelstil, något som gjorde att vi inte fick till vårt egna spel. En markeringsmiss gjorde att vi redan efter 11 minuter hade 0-1 emot oss. Vi rullade boll matchen ut och hade nog ett bollinnehav på 80-20 som flertalet gånger borde givit utdelning. I andra halvlek parkerade vi nästintill på motståndarnas planhalva. Men Grisslehamn backade ner centralt och visade prov på vilja och ett imponerande försvarsspel som stod sig matchen ut. Alldeles för mycket missar idag och dåligt fokus från vår sida. Nu krävs en rejäl läxa för att komma tillbaka mot Roslagsbro nästkommande omgång. Idag får endast Rånäs Ultras godkänt som krigade på läktaren och stod för ett härligt tifo. Måste även höja domaren Hersh Kader Omar som nästintill var felfri och mycket bra för båda lagen, kul med så bra domare på denna nivå, kommenterade Rånäs sportchef Johan Hallin efter matchen.

Det var Rånäs fjärde match i rad utan seger.

Det här betyder att Rånäs nu ligger på åttonde plats i tabellen, och Grisslehamn är på femte plats.

Rånäs tar sig an Roslagsbro 2 i nästa match borta onsdag 19 juni 19.30. Grisslehamn möter samma dag 19.00 Brottby 2 hemma.