Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jerry Tollbring öppnar för att stanna i Rimbo HK

Vänstersexan: Det kanske till och med är bra, så att jag får vara med och vinna matcher igen.

Annons

Det är på dagen en månad sedan Rimbo HK:s sista omgången i elitserien spelades och Rimbokillarna förlorade mot H43 med 32–39.

Sedan dess har det varit tyst kring spelartrupp och annat. Jerry Tollbring gjorde stor succé under debutsäsongen i elitserien och kom fyra i skytteligan med 175 mål. Han borde rimligen vara ett jaga villebråd av andra klubbar.

– Jag har inte hört någonting från någon klubb, säger Jerry till NT.

Hur resonerar du?– Det är klart jag är sugen om det kommer ett anbud som lockar, men jag kan också tänka mig att stanna kvar i Rimbo och spela ett år till i allsvenskan.

– Det kanske till och med är bra, så att jag får vara med och vinna matcher igen.

Rimbo HK:s ordförande Mikael Södergren:

– Det är inte klart varken med någon ny eller att någon försvinner. Vi har träningshelg den 17-18 maj då vi förhoppningsvis kommer ha några spelare på så kallad ”try-out”, som testar med oss och det är också då vi startar upp kommande säsong.

– Efter det kommer bilden klarna lite mer.

Damlaget, i division 2, har däremot fått klart med en ny tränare i Jonas Rosenquist som närmast kommer från Uppsala HK:s herrlag som i år vann division 3.