Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jenny Wilson utlovar fullt ös på Barnens ö

Kritikerrosade Jenny Wilson blandar stora och små spelningar under sin sommarturné. I kväll, torsdag, gästar hon Barnens ö Krog och Scen. Trots att det är en av hennes mindre spelningar kommer hon inte att hålla tillbaka något.

Annons

Jenny Wilson är mitt uppe i sin sommarturné och ett av stoppen blir på Barnens ö under torsdagen. Spelschemat innehåller några av Sveriges största festivaler men storleken på scenen påverkar inte innehållet berättar hon.

− Vad vi gör är att vi öser. Är det en liten scen öser vi lika mycket, säger Jenny Wilson.

Jenny Wilson beskriver sin show som ”punkig”, inte musikmässigt men uttrycksmässigt. Hon lovar att det kommer bli mycket energi och spontanitet.

− Vi får väl se hur det ser ut, om det finns något att svinga sig i eller så. Jag brukar hitta på i stunden, säger hon.

Under 2013 släppte Jenny Wilson sitt fjärde soloalbum Demand the Impossible! som nominerades till sju Grammisar och vann tre under årets Grammisgala. Trots att hon tyckte att det var härligt att vinna utmärkelser tycker hon inte att det har påverkat henne särskilt mycket.

−Jag har fokuserat på att ge järnet och då spelar det andra inte så stor roll, säger Jenny Wilson.