Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Jag vet inte hur det gick till"

15-årige John Tamp bjöd Södertälje-spelare på en flygresa.

Annons

Inför den här säsongen bytte 15-årige John Tamp Hallsta IK mot Almtuna. I går var han i farten när Almtunas U16-lag mötte Södertäljes dito i Uppsala.

I slutet av andra perioden delade Tamp ut en perfekt tackling på en Södertäljespelare som flög in i egna båset (se klipp från Youtube ovan).

- Jag mötte upp honom med bra tajming, sedan vet jag inte hur det gick till. Det blev en riktig resa för honom. Jag kände hur han lättade från isen och helt plötsligt flög han in i Södertäljes bås, säger Tamp.

- Det var första gången jag tacklade någon av banan, när jag satt i omklädningsrummet under periodpausen darrade jag. Det var en lite speciell känsla.

Hur gick det med Södertäljespelaren?- Det gick nog bra. Han landade på fötterna och satte sig direkt i båset. Sedan spelade han i tredje perioden, så det var nog ingen fara.