Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Dags att göra skillnad

Den 5/6 så har fbgruppen Förskoleupproret, med 33000 medlemmar en manifestation över hela landet. ALLA kan vara med och du visar att du stöttar oss genom att bära något orange den dagen!

Vi gör detta för att visa vilket viktigt jobb vi gör för att hålla samhället i gång. Trots bristande förutsättningar för att utföra vårt uppdrag så står vi stadigt när det blåser kallt! Men som vanligt glöms vi bort. Man förlitar sig på att vi alltid skall finnas där. Men även vi är människor. Även våran ork tar slut. Arbetsbelastningen har ökat och personal inom förskolan ligger högt upp i sjukskrivningsstatistiken. När inte vi orkar mer vem skall då ta hand om era barn? I dagens situation med Covid-19 sittandes på axeln så står vi där som tappra soldater.

Till alla er beslutsfattare: Ge oss rätt förutsättningar för att kunna utföra vårt uppdrag enligt våra styrdokument. Ge oss förutsättningar att kunna ha en bra och frisk arbetsmiljö. Ge oss förutsättningar att kunna ge barnen en bra pedagogisk verksamhet som de har rätt till.

Hjälp oss att färga Sverige orange! Tillsammans kan vi göra skillnad!

Förskolevän

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare