Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Börja i rätt ände

Svar till "Bussförare". Man får börja i rätt ände. För det första så behöver inte de rika åka buss för de har råd med bil. Om alla var rika skulle ingen åka buss. Ni chaufförer får börja med att prata med varandra. Hur gör ni ?

Jag som resenär undrar varför ska jag betala när jag ser att andra inte behöver. Det du säger visar ju bara på de stora klasskillnaderna som blivit i samhället. De rika, de mindre bemedlade. Svarta och vita. Er arbetsgivare skulle tagit sitt ansvar och satt upp hårdplastvisir vid chauffören, som till exempel Ica har gjort.

Så hade alla resenärer fortfarande kunnat betala. Eller satt en blippdragare vid bakdörren .Kom ihåg att det är inte vi resenärer som valt att vi måste gå ombord på bussen i bak och kunna dra vårt accesskort.

Och ni verkar ju inte vara ett dugg rädda för att ni ska kunna smitta varandra. Jag har ju åkt där bak när ni chaufförer släpper på era kolleger i fram och skakar hand med varandra.

Resenär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare