Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingen semesterfrid utan wifi

Snuvad på havsutsikten? Skitig pool? Okej då. Men att behöva
betala för internet på hotellet går semesterfirarna på
nerverna.

Annons

Allt fler turister ser rött när de måste betala extra för att kunna facebooka och instagramma semesterdrinken, visar en enkät som hotellgruppen Thistle har gjort bland 2000 av deras gäster.

På ohotad förstaplats bland semesterns irritationsmoment ligger fortfarande otrevlig personal på destinationen. Att anlända till hotellet bara för att upptäcka att rummet fortfarande städas kommer strax därefter, skriver DailyMail. Men avgiftsbelagt internet går in på en stark tredjeplats - var tredje gäst hos hotellkedjan rankar det som störande.

Viktigare än pool

Svaren i undersökningen skvallrar om att allt färre resenärer åker på semester för att både koppla av och koppla ner. Över hälften av de som besvarade enkäten ansåg dessutom att fritt wifi är avgörande för en bra vistelse - snäppet viktigare än att hotellet har swimmingpool.

Längre ned på hotellgästernas röda lista hamnar irritationsmoment som dåliga valmöjligheter på buffébordet och att hotellet ligger längre från attraktioner och restauranger än vad som utlovats.