Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingen revansch för Rimbo mot Skövde

Förlorade på bortaplan - tre straffmissar blev förödande.

Annons

Rimbo var länge med i bortamatchen mot Skövde, men efter tre missade straffar i andra halvlek rann poängchansen ut i sanden.

– Bortamatch - då måste man sätta alla straffar om man ska vinna, säger Dick Tollbring, tränare i Rimbo.

Siffrorna skrevs till slut till 36-31 i hemmalagets favör och precis som i mötet i Rimbo (då Skövde vann med 28-27) var det Skövdes målvakt som spelade huvudrollen.

– Det kanske är vi som gör honom bra, men (Robert) Lechte är riktigt bra igen, säger Dick Tollbring.

I första halvlek var det dock Lechtes kollega i Rimbomålet som höll matchen vid liv. Jonatan Widgren gjorde flera svettiga räddningar, men lyckades inte hålla i storspelet matchen igenom.

– Jag spelar delvis bra, delvis halvkasst, jag får det inte att stämma över en hel match säger Jonatan Widgren.

Jerry Tollbring och Fredrik Johansson var målbäst i Rimbo med sju respektive sex fullträffar. Förlusten var Rimbos nionde raka och laget är fortsatt sist i Elitserien.

Skövde - Rimbo

Resultat: 36-31 (19-16).

Rimbos mål: Jerry Tollbring 7, Ken Tollbring 6, Fredrik Johansson 6, Endrit Abdullahi 5, Jeff Tollbring 3, Jonas Andersson 2, Johan Lundgren, Patrik Rödin.

Skövdes mål: Jonas Samuelsson 8, Robin Wärn 7, Jonas Källman 5, Rasmus Wremer 5, Linus Lake 4, Fredrik Arvidsson 3, Kristian Svensson 3, Filip Källman.

Publik: 1 762, Arena Skövde.