Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ica Flygfyren vann Arlas Guldko

På måndagskvällen vann Ica Flygfyren Arlas Guldko, ett årligt pris för särskilda insatser inom butik, restaurang och storkök.

Annons

Stämningen var mycket hög när de tog emot den gedigna bronskon, en avbildning av en av de tidiga Arla-korna, gjord av Herman Bergman Konstgjuteri i Stockholm.

– Det känns ärofyllt att ta emot detta pris. Vi har kämpat för att skapa matglädje till våra kunder, säger Cilla Wahlgren, butikskommunikatör på Ica Flygfyren.

Ett 20-tal butiker var med i tävlingen från början, 10 gick vidare till semifinal och tre till final.

– Att vår butik skulle vinna var ingen självklarhet, säger Cilla Wahlgren.

Hur firar ni vinsten?

– Nu blir det galamiddag på Grand Hotel och på fredag bjuds det på smörgåstårta för våra anställda i personalrummet, berättar Cilla Wahlgren från ett stimmigt firande.

Sedan ombyggnaden blev klar förra sommaren, har butiken bland annat fått ett större kök, bageri och café- och restaurangdel.

– Det har bidragit till ett bättre flöde i butiken, säger Cilla Walhgren som nämner att priset på 25 000 kronor kommer att gå till utbildning till Flygfyrens anställda.