Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hultsfredsfestivalen blir av som planerat

Efter onsdagens nyhet att Peace and Love ställs in kan arrangörerna för Hultsfred Stockholm, som arrangeras i Skepptuna utanför Rimbo, lugna alla som köpt biljett.

Efter det färska beskedet att Peace Love tvingas ställa in sin festival i sommar väcks frågan hur det ska gå för Hultsfredsfestivalen – festivalen som verkar ha fler liv än någon katt. På ny ort hoppas festivalledningen locka fler gäster från Stockholmsområdet. Enligt pressavdelningen har försäljningen dragit igång bra. Hultsfred kommer äga rum, oavsett fortsatt försäljning.

– Det kommer bli precis som planerat, det kan vi garantera, säger Ami Móren från pressavdelningen till NT.

De som redan köpt biljetter till sommarens festival kan alltså känna sig lugna. Anledningen till att Hultsfredsfestivalen vågar gå ut med en garanti för att festivalen kommer att äga rum beror på att samma koncern även arrangerar flera andra stora festivaler. Vilka de tänker kan täcka eventuella förluster som kan drabba årets Hultsfredsfestival.