Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Högerbacken på väg bort från BKV Norrtälje

Klubben har inte råd att behålla startspelaren.

Amerikanen Aubrey Perry kom till BKV Norrtälje från Gimo inför den här säsongen och har tagit en fast plats i lagets startelva under våren. Men snart kan högerbackens sejour i BKV vara över, det mesta talar för att han lämnar klubben i sommar.

– Med 95 procents sannolikhet blir det ingen fortsättning i BKV. Vi har varit jättenöjda med ”Trey” under våren, men det är en ekonomisk fråga. Som det ser ut just nu har vi inte möjlighet att behålla honom, säger Tobias Lindström, sportchef i BKV Norrtälje.

Perry reste hem till USA efter BKV:s storseger mot Konyaspor och är kvar i hemlandet i väntan på ett besked från klubben. Ett besked som kommer inom den närmaste veckan.

– Om vi inte lyckas hitta någon som vill hjälpa till med finansieringen blir han kvar i USA, säger Tobias Lindström, som i så fall kommer att ersätta amerikanen med en intern lösning.

Sommarens transferfönster blir sannolikt en lugnhistoria för BKV Norrtälje.

– Vi har spelare som kan fylla Perrys plats om han försvinner. I övrigt ska man aldrig säga aldrig. Dyker det upp rätt läge kan det hända något, men vi är jättenöjda med den trupp vi har, säger Tobias Lindström.