Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hattrick-Holmberg poängräddare för Riala

Riala hamnade i underläge tre gånger hemma mot Håbo. Men alla tre gånger kvitterade Anton Holmberg, som med sitt 3–3-mål i 93:e minuten såg till att en poäng stannade i Riala.

Annons

Gästerna Håbo tog ledningen med kvarten kvar på Lundbyvallen och såg ut att gå mot sin fjärde raka seger i division 4. Men Anton Holmberg, matchens gigant, ville annat och i tredje övertidsminuten kom den viktiga kvitteringen för Riala.

– Andreas Walhgren slog en frispark mot bortre stolpen, Anton fick en touch på bollen som ställde målvakten. Skönt och rättvist att vi fick en poäng, säger Rialas tränare Samuel Carlsson.

Riala förde matchen från början till slut, men det var Håbo som länge hade initiativet i målprotokollet. I halvtid var ställningen 1–2.

– I första halvlek skapade vi sex-sju riktigt bra chanser som bara resulterade i ett mål. Bakåt gjorde vi några individuella misstag som Håbo utnyttjade, de hade några oerhört snabba omställningar. Men vi spelade bra och vi ville inte ändra på något i halvtid.

I andra halvlek fortsatte Riala trycka på och det gav alltså resultat.

– Vi kvitterar tre gånger och det visar på en jäkla bra inställning. Det blev tre baklängesmål på våra misstag i dag, men som helhet måste vi vara oerhört nöjda med prestationen. Det vi vill ska hända på planen händer och spelet ser lovande ut inför fortsättningen, säger Samuel Carlsson.

Division 4 herr

Riala - Håbo 3-3 (1-2)

Rialas mål: Anton Holmberg 3.