Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är kärleksuddens nya ägare

Restaurangen på Kärleksudden har öppnat igen. I nygammal regi. – Det känns bra att vara tillbaka, säger restaurangchefen Roland Kullenberg.

Annons

Året var 2001 då Roland Kullenberg senast drev restaurangen på Kärleksudden. Nu är han tillbaka med ägaren Carlos Kullenberg. Paret ska nu satsa på en året om-restaurang med fokus på husmanskost, thailändskt och ett folkligt bemötande.

– Som ett självspelande piano. Så vill jag se verksamheten. Och med bra mat, tillika koncept, tror jag det kan bli så, säger Roland Kullenberg.

Han och maken Carlos kommer senast från Skärsta krog i Hallstavik. Nu arrenderar de marken på Kärleksudden av kommunen och hyr restaurangen av Lennaard förvaltning. I juni tar de själva över äganderätten för restaurangen. Paret kommer att lägga största krutet på lunchverksamhet, även på helgerna.

– Det är något som har varit efterfrågat. Jag vill kunna erbjuda gästerna billigare mat även på helgen, på så vis kostar de kanske på sig en öl eller en konjak till kaffet, säger Roland Kullenberg.

Restaurangen öppnade den 24 mars och paret Kullenberg har redan en tät ström av lunchgäster.

– Som Norrtäljeprofil gäller det att hålla hög standard, då rullar ju verksamheten nästan av sig själv, säger Roland Kullenberg.