Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Häng med NT på Företagsgalan – Vi sänder live hela galakvällen!

 
Företagsgalan 2019
Visa alla artiklar

Mingel, vimmel och prisutdelningar. NT's trio; Ellinor Gotby-Eriksson, Måna J Roos och Jessica Eriksson sänder live från galan där bland annat Årets Företag och Årets Rospigg kommer att utses.

Glamour och glitter, priser, diplom och ära. Torsdag den 7 november, är det dags för Roslagens Företagsgala på Culinar i Norrtälje och NT är förstås på plats och sänder live hela kvällen.

Vi börjar med bildextra med mingelbilder när gästerna gör entré för att sedan sända live med vinnarintervjuer, underhållning och galaglittriga gäster.

Se när Årets Företag och nyföretagare utses, Hederspris och Norrtälje Handelsstads pris Årets! delas ut och, inte minst, Årets Rospigg avslöjas efter rafflande röstning.

Förutom de röster som hunnit komma in på Årets Rospigg innan galakvällen, kommer det också att vara möjligt att rösta via sms under kvällen.

Vi ses!