Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sporten livesänder nykomlingarnas kamp – mellan Rimbo HK och Härnösands HK

Rimbo HK och Härnösands HK gör upp i Sparbankshallen på lördag. Då livesänder Sporten nykomlingsmötet med start klockan 12.35.
– Jättekul att kunna bjuda våra pluskunder på livesänd handboll, säger Rickard Pettersson, sportchef på Norrtelje Tidning.

Annons

Lördagen 11 november gästar Härnösands HK Sparbankshallen i Rimbo och Rimbo HK för omgång 6 av division 1 Norra.

Nu står det klart att Sporten direktsänder matchen här på sajten – exklusivt för dig som är prenumerant eller har Plus.

LIVE-TV lördag 12.35: Klicka här för att se Rimbo–Härnösand

– Det känns jättekul att kunna bjuda våra pluskunder på livesänd handboll, som vi vet är en viktig sport för våra användare. Vi börjar med en hemmamatch, men räknar även med att snart kunna sända några av Rimbos bortamatcher – vilket kanske är ännu mer intressant för lagets supportrar, säger Rickard Pettersson, sportchef på Norrtelje Tidning.

Mötet mellan nykomlingarna startar klockan 12.45 – och sändningen drar i gång tio minuter före (12.35).

– Det är till stor del tack vare att vi tillhör en så stor organisation som Mittmedia Sport som gör att vi har möjlighet att genomföra den här typen av satsningar. Helgens sändning kommer även att kunna följas på Härnösands hemmasajt, allehanda.se, och snart hoppas vi att våra kollegor i Hälsingland tar hand om Rimbos bortamatcher där uppe, säger Pettersson.

Du kommer att kunna se sändningen om du är prenumerant eller har Plus. Att skaffa ett Plus-konto kostar en krona första månaden och därefter 99 kronor i månaden.Du får då tillgång till allt Plus-märkt material på alla Mittmedias 20 sajter och 24 nyhetsappar (inklusive Hockeypuls och Bandypuls).

Mer läsning

Annons