Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hancock stannar i Piraterna

Och Rospiggarnas Simon Gustafsson är klar för Motalaklubben.

Annons

Under torsdagen presenterade Rospiggarnas elitseriemotståndare Piraterna tre förare som kör för klubben kommande säsong. Dessutom sade Motalaklubben tack och hej till en förare och två valde att lämna självmant.

Greg Hancock, boendes i Syninge, och Linus Sundström fortsätter att köra för Piraterna som de i år tog SM-guld med. Dessutom är Simon Gustafsson, som var med och tog upp Rospiggarna till elitserien tidigare i september, klar för klubben.

Jonas Davidsson, också guldmedaljör med Piraterna i år, får inte nytt förtroende i Motalaklubben. Och polska tvillingarna Przemyslaw och Piotr Pawlicki (även de guldmedaljörer i år med Piraterna) har valt att inte förlänga sina kontrakt.

Årets tvåa i elitserien, Dackarna, kom också med nyheter under gårdagen.

Joonas Kylmäkorpi, som i år körde för Örnarna i allsvenskan och Indianerna i elitserien, kör för Målillaklubben i elitserien nästa säsong.