Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hälsoföretag satsar på Hallstavik

Den 1 januari tog Totalhälsan över Hallsta pappersbruks företagshälsovård. Nu hoppas de också hitta nya kunder, både bland företagare och privatpersoner.

Den 1 januari tog Totalhälsan över lokalerna där brukets företagshälsovård låg. Företaget startades i Uppsala 1996 och har över tid blivit en av de ledande leverantörerna av företagshälsovård i Uppsala med omnejd.

– Visst är det stor skillnad att finnas på en liten ort som Hallstavik, men vi ser att det finns många företag inom vårt upptagningsområde så det finns potential att få många kunder. Det gäller bara att nå ut till dem också, säger Wiwie Dunhall, vd och legitimerad naprapat.

Förutom företagshälsovård erbjuder Totalhälsan bland annat vaccinationer och intyg av olika slag.

– Vårt fokus ligger på företagshälsovård, men det går också att se oss som en livsstilsmottagning då vi arbetar med hälsa, förebyggande arbete och rehabilitering.

Företag har inget vårdavtal och är heller inte intresserade av det.

– Man kan se oss som ett komplement till Tiohundras vårdcentral. De som behöver akut hjälp ska fortfarande gå dit, vi hoppas att våra kunder söker upp oss innan det är akut, säger Wiwie Dunhall.

Inför sommaren kommer Totalhälsan bland annat att kunna erbjuda TBE-vaccinationer.