Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hallstas Joel Norberg och Morteza Shafa sänkte BKV Norrtälje 2

Hallsta vann borta mot BKV Norrtälje 2 i division 5 Uppland östra i fotboll med 2–0 (0–0). Joel Norberg och Morteza Shafa gjorde ett mål var för Hallsta.

– Inga träd får växa till himlen. Efter två riktigt bra prestationer i de två inledande matcherna möter vi ett Hallsta som sett över 90 minuter har en bättre inställning än oss. Vi kommer inte upp i den nivå jag förväntar mig av laget och Hallsta gör till skillnad från oss en bra laginsats och tar tillvara på de chanser de skapar. Vi får ladda om under veckan, vi är trots allt nykomlingar i serien och lär oss för varje match, tyckte BKV Norrtälje 2:s tränare Anders Ingemarson, efter matchen.

Hallstas lagledare Tommy Gunnarsson:

– Första halvlek var jämn men i andra tar vi över spelet, vi gör en mycket bra match och vinner rättvist. Samtliga spelare förtjänar beröm idag men ett extra plus till Morteza Shafa som gör sin bästa match för säsongen.

Efter en mållös första halvlek var Hallsta starkare i andra halvlek.

Hallsta har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter tre spelade matcher. BKV Norrtälje 2 har sex poäng.

I nästa match, söndag 5 maj, har BKV Norrtälje 2 Rosersberg borta på Råbergsvallen 14.00, medan Hallsta spelar hemma mot Upsala IF 17.00.