Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hallsta utan seger för åttonde matchen i rad

Annons

Hallsta tog emot Palestinska hemma på Sparbankens IP, och matchen slutade 3–6 (1–2). Det betydde åttonde matchen i rad utan seger för Hallsta i division 5 Uppland östra i fotboll.

Hallstas lagledare Tommy Gunnarsson kommenterade matchen:

– Palestinska var ett kvickare lag som rörde sig bättre än oss och det fällde avgörandet, vi hade 2–1 efter första med mersmak. Tycker att vi gör en bra halvlek. I andra gör de två snabba första tjugo och dödar matchen, sedan även 5–2 innan vi gör två och snyggar till siffrorna, men då var bara 2 minuter kvar och sedan gör de ett i sista minuten. Vi får försöka göra en bra höst nu och försöka hänga på några lag som ligger där i botten.

Målgörare för hemmalaget var Alireza Khelvat, Robin Jonasson och Hamza Abdi Kedsane, och för bortalaget Fahad Wuzibat 2, Omar Fandi, Rami Younes, Ali Daher och Murat Akgul.

För Hallsta gör resultatet att man nu fortfarande är sist i serien, medan Palestinska är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Hallsta är Rosersberg. Lagen möts tisdag 25 juni 19.00 på Sparbankens IP.