Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hallsta-tjej hedrade fotbollsspelare på konsert

Två systrar från Veda utanför Hallstavik lyssnade in sin storasysters konsert på Debaser Medis i Stockholm i fredags.

Marja-Sara Wedberg längst till vänster och Julia Wedberg längst till höger gratulerade storasyster Irya Gmeyner efter lyckad spelning.

Mamma till de tre tjejerna är Bridget Wedberg, känd i kommunen för sin verksamhet med företagskooperation och för sin tid som ledare i fullmäktige för Miljöpartiet.

Irya Gmeyner sjunger i bandet Irya´s Playground, som genom åren turnerat i många länder och världsdelar, bland annat i Nordamerika och på Nya Zeeland. På fredagens spelning drog bandet en imponerande publikskara, trots att evenemanget krockade med fotbollsmatchen Sverige-Portugal.

Bandet tillägnade fotbollsspelaren Therese Sjögran en låt. Detta för att Anders Svensson fick en bil av förbundet på fotbollsgalan, medan Therese Sjögran bara sägs ha fått blommor.

Videon till Irya´s Playgrounds låt ”The Pain Of Letting Go” är för övrigt inspelad i år i en havsvik utanför Grisslehamn.

-Vi valde att spela in på den platsen, för att det var kargt och vackert och stämde ihop med musiken, säger Irya Gmeyner, som bor i Stockholm men tillbringar mycket ledig tid i Roslagen.

Se en video med bandet nedan!