Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hallsta föll mot Gimo på bortaplan

Hallsta fick se sig besegrat i mötet med Gimo på bortaplan i division 5 Uppland östra i fotboll, med 2–6 (0–3).

Hallstas lagledare Tommy Gunnarsson kommenterade matchen:

– Förlust med 2–6 i en match där Gimo äger första halvlek till 80%. Vi har svårt mot deras två amerikaner som är av elitklass, de fick husera som de vill och och vi kom inte åt dem. Efter 0–3 i paus flyttar vi fram lite i andra halvlek men ytorna blir bara större och Gimo gör ytterligare tre mål innan vi gör vårt första. Med 20 minuter kvar klev nämnda amerikanska spelare av planen och vi vann den perioden med 1–0. Utan dessa två på planen är Gimo inte bättre än oss, men de avgör igen som de gjort i alla matcher i serien så här långt. Ny match på fredag då Apollon kommer på besök, nu har vi mött topp fyra i serien, hoppas nu på motstånd som i alla fall på papperet är lite svagare.

Målgörare för Gimo var Sebastian Helmefors 2, Avery Dupruis Ryan 2, Ainanshe Ahmed Said och Ryan Louis Spaulding, medan målen för Hallsta gjordes av Robin Jonasson och Nader Rezai.

Det här betyder att Gimo leder serien, och Hallsta är på tionde plats.

Fredag 17 maj 19.30 spelar Hallsta hemma mot Apollon.