Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hahlin ska fylla luckan efter Jerry Tollbring

Rimbo HK har gjort klart med sommarens femte nyförvärv. 22-årige Marcus Hahlin får uppgiften att försöka ersätta Jerry Tollbring på vänsterkanten.

Annons

Satsningen mot en återkomst till elitserien fortsätter. Under gårdagen presenterade Rimbo HK ytterligare ett nyförvärv – 22-årige Marcus Hahlin från den skånska division 2-klubben Ankaret. Hahlin är vänstersexa och kommer till Rimbo för att fylla luckan efter skyttekungen Jerry Tollbring.

– Självklart är jag värvad för att göra mål, men jag sätter inte den pressen på mig själv. Jerry gjorde en magisk säsong i elitserien och det är självfallet en stor lucka att fylla, men jag tror att jag kommer att passa bra in i Rimbos sätt att spela, säger Hahlin, som tränade med Rimbo tidigare under sommaren.

 Under provspelet imponerade han så pass mycket att han nu belönats med ett kontrakt på ett år samt ett så kallat optionsår.

– Jag fick ett jättebra intryck av Rimbo under provspelet. Det finns verkligen en geunin föreningskänsla och det är härliga grabbar i laget, säger Hahlin.

 Rimbo har nu värvat fem spelare under sommaren, men än är klubben inte nöjd.

– Vi söker efter en högersexa, men det är svårt att hitta vänsterhänta spelare. Vi har några krokar ute, men det finns inget konkret i nuläget, säger Rimbo HK:s ordförande Johan Lindqvist.