Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gymmen i stan oroas inte för ökad konkurrens

I Norrtälje finns redan två mycket centralt belägna gym. Men ingen av dem räds konkurrensen från Nordic Wellness.

– Den största konkurrensen kommer inte från övriga gym, utan från tv-soffan. Vi är kollegor i samma bransch och fler aktörer är bara positivt för befolkningen, säger Linda Wrangell Sjögren på Norrtälje Träningscenter.

Där har de många äldre som tränar och de är ofta trogna sitt gym. Bland yngre medlemmar är det vanligare att byta träningsställe.

– För att utvecklas i sin egen träning kan det vara bra att byta ställe i bland och gymmen har ju ofta lite olika nisch, säger hon.

Norrtälje Träningscenter vill vara ett personligt gym med känsla och kvalité medan kollegan Always Fitness på Stora Brogatan vill locka kunder med bra träningsredskap och öppet dygnet runt.

– Jag tror nog Norrtälje är stort nog för att det ska finnas kunder till alla gym, säger Emelie Holmberg som jobbar i receptionen på Always Fitness.