Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gunnarsson tog hem månadspriset för maj

Här är vinnaren av Coachens månadspris för maj: Alexander Gunnarsson, 19, från Hallstavik. Laget heter SKH FC.

Annons

Alexander Gunnarsson är mittfältare i Hallsta IK och NT-Sporten passade på att gratulera majvinnaren inför tisdagens träning på Hallsta IP.

– Tack så mycket, det känns kul, säger Alexander när han tar emot sitt pris, ett presentkort för 1 000 kronor på Intersport.

När poängen för maj räknades ihop hade Alexanders lag samlat in 287 poäng.

– Jag har rätt bra koll på roslagsfotbollen, det är väl det som ligger bakom.

Hans Andersson, tränare i Hallsta IK, kommer förbi klubbstugan. Hans lag, The Best, slutade tvåa i månadstoppen på 260 poäng.

– Jag ska jaga ifatt Alexander i juni. Han fegade ju ur i fredags, han bytte in samma Hallstaspelare som mig för att jag inte skulle kunna komma i kapp, säger Hans och skrattar.

– Nej, du snackar, svarar Alexander. Men det var ett bra byte, Alexander Palenius som jag tog in gjorde två mål för oss. Jag hade det på känn.

Själv gjorde Gunnarsson mål i samma match och just nu går det bra på både planen och utanför.

– Ja, det får man säga. Fast jag kommer nog inte att byta in mig själv. Nu får jag sikta på att ta hem hela Coachen men det blir så klart inte lätt, säger han.

Trea i maj blev för övrigt Andrés FC på 259 poäng.