Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gunnarsson bäste coach i maj

Första månaden i NT-coachen är över. Och första vinnaren utsedd.Mats Gunnarsson i Hallstavik blev månadens NT-coach i maj.– Mest tur, säger 54-åringen.

Mats Gunnarsson, ungdomstränare i Hallsta IK:s pojkar 04-lag, är ingen duvunge vad det gäller NT-coachen. I fjol kom han tvåa totalt efter sonen Alexander.

I maj fick han äntligen stå överst och prisades av NT-sporten under tisdagskvällen. I samband med en träning på Sparbankens IP tog Gunnarsson emot blommor och ett presentkort på Intersport värt 1 000 kronor.

– Roligt så klart att vara bäst i maj, men jag har haft mest tur, säger Gunnarsson vars lag

Pro 3 var 13 poäng bättre än tvåan.

– Mina backar har haft minuspoäng och sedan kanske Teddy Wallmo (Shawcross FC:s coach som blev trea i maj) vunnit om han varit mer aktiv sista helgen.

Just en aktiv coaching säger Gunnarsson varit nyckeln till segern. Han har bytt spelare frekvent och var aktiv redan innan NT-coachen drog i gång.

– Jag fick tre bonusbyten eftersom jag föreslog för andra att skaffa lag i NT-coachen.

– Det blir nog svårare framöver, alla som ligger topp-10 är väldigt aktiva.

Om Gunnarsson håller sig kvar i toppen får framtiden utvisa. Fakta är dock att han drygat ut ledningen totalt. Just nu leder Pro 3 med 32 poängs marginal.