Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gunnar Enlund vinnare i slutomgången av Resejakten: "Blir att åka tåg till Italien"

Gunnar Enlund blev den lycklige vinnaren när den sista omgången av Norrtelje Tidnings tävling Resejakten avgjordes.

Resejakten innehåller fyra olika omgångar med fyra olika resmål. Vinnarna tilldelas och vinner ett resepresentkort från Norrtelje Resebyrå - och i samband med varje omgång dras ett förstapris (7 000 kronor), ett andrapris (2 000 kr) samt ett tredjepris, på 1 000 kronor.

Den sista vinnaren i Resejakten år 2020 blev Gunnar Enlund.

För NT berättar han om kommande val av resmål:

- Vi har pratat om att åka tåg till södra Italien vilket är ett favoritland för oss. Kulturen, maten, vinet lockar. Det blir nog att vi åker framåt hösten.

Varför väljer ni att var med i Resejakten?

- Vi har varit med i mängder av omgångar. Jag får tacka min fru Elisabeth, det är hon som skickar in svaren, utan henne hade det inte blivit nån vinst. Resejakten är som att lösa korsord, det är alltid lite spänning och lite klurigt, säger Gunnar.

Gunnar Enlund var tidigare företagare i Norrtälje. I mängder av år var han verksam med Enlunds Skor.

- Det var en trevlig tid. Det man saknar är kundkontakten, mötet med människor. Det är det som är roligt med att driva butik.