Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Greg Hancock hyllad på idrottsgalan

Fick Guldankaret och utsågs till Årets manliga idrottare. Se bilder, tv-intervjuer och pristagare på galan. 

Klicka här för att återuppleva Norrtälje idrottsgala - minut för minut. Norrtelje Tidning var på plats och rapporterade med text, bild och video.

Både arrangörer och deltagare vittnar om att andra upplagan av Norrtälje idrottsgala var en succé. NT:s sportchef Pove Persson tror att galan är här för att stanna.

- Det kommer definitivt bli en idrottsgala nästa år också.

Den stora vinnaren var speedwayföraren Greg Hancock, som tyvärr inte kunde närvara själv, men tackade via video på en storbildsskärm på restaurang Culinar där galan hölls. Hancock tog hem tidningens prestigefyllda pris Guldankaret för årets bästa idrottsprestation. Han utsågs också till Årets manliga idrottare.

Årets kvinnliga idrottare blev Sara Borg, skytte.

Årets lag, som även kom tvåa i kampen om Guldankaret, blev Rimbo IF:s damlag i fotboll.

Årets tränare/coach blev Mikael Teurnberg i Rospiggarna.

Årets eldsjäl, ett nyinstiftat pris, gick till Hans Davidsson i Rånäs 4H.

NT:s ungdomsstipendium delades ut till gymnasten Olivia Lindström.

Roslagens sparbanks stiftelsers stipendium till Ungdomsledare gick till Anette Hörköö på Friskis och svettis, Jonas Hallstén i Roslagsbro IF och till Linda och Fredrik Lindberg i Rimbo HK.

Norrtälje kommuns stipendium till barn- och ungdomsföreningar gick till Norrtälje gymnastikförening, Häverödals SK och Hallstaviks Mool Heuk GIl.

Konferencier var Robert Sjöblom och bland prisutdelarna fanns Maria Akraka och Leif Boork.

Fredrik Lindh [email protected]