Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

GLÄDJEBESKEDET: Se alla Rimbo IF:s matcher hos Norrtelje Tidning – ”Räkna med mycket fotbollsdramatik”

På söndag inleds äntligen fotbollssäsongen för seniorlagen.
För Norrtelje Tidnings del innebär det även startskottet på vår livesatsning – där vi kommer visa samtliga av Rimbo IF:s matcher i damernas division 1.
– Det känns fantastiskt att äntligen få dra igång sommaren på riktigt, säger Jessica Eriksson, sportredaktör på NT.

LISTA: Här är samtliga matcher med Rimbo IF och BKV Norrtälje som NT sänder i sommar

En lång väntan är över. På söndag går startskottet för seniorserierna i fotboll och först ut i Roslagen är BKV Norrtälje som möter Spånga på bortaplan och Rimbo IF som tar emot Stensätra på Mullevallen.

Den sistnämnda matchen kommer även vara den första i Norrtelje Tidnings satsning på livesänd fotboll sommaren 2020.

NT:s ägare har tillsammans med flera andra mediehus förvärvat rättigheterna till hela division 1 dam och division 2+3 herr under säsongerna 2020-2022.

Något som innebär att Norrtelje Tidning kommer att visa samtliga av Rimbo IF:s matcher sommaren 2020, med start på söndag.

– Det känns fantastiskt att säsongen äntligen drar igång även för seniorlagen. Nu känns det som att sommaren börjar på allvar, säger NT-sportens redaktör, Jessica Eriksson.

Förutom elva matcher med Rimbo IF (se lista i slutet av artikeln) kommer NT även att sända två matcher med BKV Norrtälje i division 3 norra Svealand. Utöver detta planerar Sporten även att sända ett antal matcher från de lägre lokala serierna. Mer information om detta kommer i ett senare skede.

– Livesport är en viktig del av utbudet för våra användare och det är mycket glädjande att vi kan erbjuda dem det här. Räkna med mycket fotbollsdramatik via NT:s plattformar den här säsongen, säger Carl Juborg, chefredaktör och ansvarig utgivare på Norrtelje Tidning.

För att se söndagens premiärmatch mellan Rimbo IF och Stensätra IF behöver du antingen vara prenumerant av Norrtelje Tidning eller Pluskund på norrteljetidning.se. Mer information om hur du blir kund hittar du här.

LISTA: Här är Rimbo-matcherna som NT sänder i sommar

14 juni 14.00: Rimbo IF–Stensätra IF

24 juni 20.00: Sollentuna FK–Rimbo IF

9 augusti 13.00: Rimbo IF–Gamla Upsala SK

15 augusti 13.00: Gefle IF FF–Rimbo IF

22 augusti 15.00: IFK Västerås FK–Rimbo IF

30 augusti 14.00: Rimbo IF–Sundsvalls DFF

5 september 16.00: Täby FK–Rimbo IF

12 september 13.00: Rimbo IF–Valbo FF

19 september 15.00: Sätra SK–Rimbo IF

27 september 13.00: Rimbo IF–Västerås BK 30

3 oktober 14.00: Ljusdals IF–Rimbo IF

Med reservation för ändringar