Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Galakonsert på Blidö i helgen

Gospel, Fantomen på operan och körsång. Operasångaren Florian Voss bjuder in till galakonsert på Blidö.

Annons

Förra året flyttade operasångaren Florian Voss från Frankfurt till Blidö. Där har han dragit igång kursverksamhet vid sidan om sin anställning på Operan.

Den här veckan har han arrangerat en workshop med allt från yoga till musikpsykologi och röstträning. På lördag avslutas programmet med en galakonsert på Blidö hamnkrog.

– Det blir ungefär 35 medverkande, dessutom kommer vi att ha ett stort fyrverkeri, säger Florian Voss.

Programmet är brett, med många musikaliska genrer. Barockensemblen Pastime medverkar, liksom gospelartisten Erik Toro. Andra inslag är Blidös Ö-kören och dansare från Operan, som gör ett program till housemusik.

Sopranen Neivi Martinez, som är verksam i Tyskland, finns också med på hamnkrogens scen, där hon bland annat framför housemusik i operatappning.

Florian Voss framträder också själv med musik ur Fantomen på Operan, som han framför tillsammans med Neivi Martinez.

– Deltagare från kursen kommer också att medverka i programmet.

Programmet hålls samman av konferencieren och komikern Conan O´Blommen (Anders Blom) från Operan. Galan inleds kl 20.30.