Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fyra Rimoekipage i Midnattssolsrallyt

På onsdagskvällen startar årets upplaga av Midnattssolsrallyt. Mer än 130 bilar kommer till start och däribland fyra ekipage från MK Rimo.

Annons

För Martin Hagman blir det tredje starten i den klassiska tävlingen och vid sin sida har han pappa Jan som kartläsare.

– Det är ett jättehäftigt rally och väldigt kul att vara med. Säsongen har gått bra hittills och vi har fått en bra seedning. Vi hoppas på att komma topp fem. Det blir kanske väl tufft, men då har vi alla fall siktat högt.

Däremot blir det ingen start för Björn Waldegård från Rö. En värkande rygg stoppar rallylegendarens medverkan.

– Det känns riktigt tråkigt att inte kunna ställa upp, men det går inte. Jag har för ont. Det är första gången jag tvingas lämna återbud till en tävling på grund av sjukdom eller skada, säger Björn Waldegård.

Övriga ekipage från MK Rimo är Bo Alm och Carl-Gustav Andersson, Tomas Nyström och Mats Fosselius samt Lars Nyström och Göran Schönqvist.

Årets rally har Västerås som utgångspunkt och tävlingen inleds på onsdagen med en specialsträcka i staden och slutligen också målgången på lördag. Under fredagen kommer rallyt till Roslagen med sträckor utanför Östhammar och Harg.