Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Från vattenskador till bilolyckor – Jens på Roslagens Sparbank ger experttips om försäkringar: "Kan undvika en svidande kostnad"

Bil, husbil, husvagn, villa eller fritidshus – hos Roslagens sparbank kan du få hjälp att försäkra både fordon och hem. Här finns bred och djup kompetens kring de flesta frågor du som kund kan tänkas ha.
– Ett försäkringsskydd mot oväntade händelser kompletterar det buffertsparande som man också bör ha, säger privatrådgivaren Jens Alstermark.

Att försäkra sitt hem eller fordon kan tyckas vara en självklarhet. Men är det egentligen det?

– En del tycker att det är en onödig kostnad. Jag tycker inte man ska se en försäkring bara som en kostnad som inte ger något så länge man inte råkar ut för en olycka. Man ska se en försäkring som en trygghet och en säkerhet, säger Jens Alstermark och fortsätter:

– Man betalar för att känna sig ekonomiskt trygg och för att veta att man kommer att klara sig sig bra även om man skulle råka ut för något i framtiden.

Boka möte med Jens eller någon av hans kollegor redan nu för att få bra koll på försäkringsskyddet för ditt hem.

Med en hem- och bilförsäkring kan man undvika dyra kostnader i samband med en händelse i huset eller när man är ute med sin bil i trafiken.

I värsta fall när något händer är det nämligen oftast förenat med en svidande kostnad som kan påverka hela ens ekonomi.

– Ta till exempel en hemförsäkring som hjälper till vid stöld och skadegörelse, reseförsäkring och mobbning också. Hemförsäkringen täcker hela familjen om man i bor på samma plats, säger Jens Alstermark.

Läs mer om Hemförsäkringen hos Roslagen Sparbank här

Han tycker också det är en god idé att samla allt på en och samma plats.

– Har man samlat sina affärer med konton, sparande samt försäkringar hos oss kan man lätt få hjälp att få en helhetsbild av sin ekonomi där vi går igenom samtliga delar i en rådgivning. Bland de vanligaste frågorna som Jens som privatrådgivare får är vilka försäkringar man behöver.

– Här har vi bred och djup kunskap och kan leda kunden rätt, det kan ibland vara lite snårigt att veta vad man behöver försäkra, säger Jens Alstermark.

Bil, husvagn eller släp? Läs mer om Roslagens Sparbanks fordonsförsäkring här.

Roslagens Sparbank förmedlar försäkringar från flera olika försäkringsbolag. Mycket går att lösa via internetbank eller app, men det går också bra att ringa Kundcenter 0176-77000 eller besöka något av bankens kontor i Norrtälje, Hallstavik, Rimbo och Älmsta.

Det här kan du försäkra hos Roslagens Sparbank

• Bil

• Husbil/ Husvagn

• Släp

• Lätt lastbil

• Snöskoter

• Hyresrätt

• Bostadsrätt

• Fritidshus

• Villa

• Reseförsäkring

Vill du veta mer om hur Jens och hans kollegor på Roslagens sparbank kan hjälpa dig med försäkring av dig och din familj? Läs mer här.

Ovan artikel är framtagen av Bonnier News Brand Studio och Roslagens Sparbank och är ej en artikel av nyhetsredaktionen.