Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

”Frågan berör många och det är viktigt med dialog”

Elizabeth Sahlén Karlsson (S) tycker att kommunledningen hanterat vänthallsfrågan och medborgarnas frågor dåligt.

Annons

Det blir ingen vänthall vid bussterminalen i Rimbo. Elizabeth Sahlén Karlsson (S) är kritisk till hur ansvariga politiker och Norrtälje kommun har behandlat den långdragna och mycket debatterade frågan.

– Vänthallen är en praktisk fråga som berör många och det är viktigt med dialog, säger Elizabeth Sahlén Karlsson (S) och fortsätter:

– Vi har aldrig riktigt fått något klart svar förrän nu, varken av politiker eller kommunanställda och medborgarna ska inte bemötas med tystnad.

Att det inte hänt något menar Elizabeth Sahlén Karlsson beror på kommunledningens bristande engagemang. Socialdemokraterna i Rimbo har i samband med dörrknackningar fått många frågor om vänthallen. Och de tycker att det är viktigt att undersöka ytterligare hur behovet, underlaget och stödet ser ut för en vänthall i Rimbo.

– Vi får många frågor om vänthallen men vi vill inte göra det här till en valfråga utan det är en ganska okomplicerad fråga som alla borde kunna engagera sig i, säger Elizabeth Sahlén Karlsson (S).