Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fortsatt tungt för Spillersboda

Storförlust borta mot Uppsala BoIS. Målvakten Erik Granberg: Man är så jäkla besviken.

Spillersboda har det tungt just nu. Sedan tidigare är det klart att laget slutar sist och åker ur division 1. Och under söndagskvällen åkte ”Spillan” på en storförlust borta mot Uppsala BoIS.

 – Man är så jäkla besviken, Uppsala var mycket bättre än oss från start till mål. Vi hade inte mycket att sätta emot, säger målvakten Erik Granberg.

Spillersboda kom till spel utan skyttekungen Jonas Granberg, liberon Kristoffer Lindqvist samt Joakim Andersson och Stefan Agerfalk. Tunga avbräck som reducerade ”Spillans” slagkraft.

I halvtid hade Uppsala seglat iväg till 7–3 som blev till 12–4 när slutsignalen gick.

– Vi försökte hålla ihop det men det gick inte. Vi saknade alldeles för många spelare, det är för stor skillnad på dem som saknades och ersättarna som ringdes in, säger Erik Granberg.

– Vi behöver ha med våra bästa för att vi ska vara slagkraftiga. När de inte spelar så blir vi tunna.

Ni möter Kåre i sista matchen för säsongen nu på söndag, hur går tankarna kring den matchen?– Det är derby och vi ska göra allt för att spöa dem. Det är inte svårt att tagga till för en sådan match. Jag hoppas vi får tillbaka spelare och att vi avslutar serien på ett snyggt sätt.

Division 1 herr

Uppsala BoIS-Spillersboda 12-4

Halvtidsresultat: 7-3

Spillersbodas mål: 1–1 Thomas Perla (Nicklas Almqvist), 3–2 Håkan Stoltz (Fredrik Granberg), 7–3 Daniel Karlsson (Pontus Thörnblad), 12–4 Fredrik Granberg (Fredrik Persson)

Nästa match: Kåre hemma 23/2.