Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fortsatt tungt för "Spillan" i bottenstriden

Fick inte med sig poäng trots bra spel borta mot Wattholma Tensta.

I en regnig och blåsig tillställning på Studenternas började Spillersboda bäst. Med vinden i ryggen kom ledningsmålet redan efter två minuter genom spelande tränaren Kristoffer Lindqvist.

– Vi gjorde en bra första halvlek och det var jämnt spelmässigt. Tyvärr vände Wattholma till 2–1 innan halvtid och deras ledningsmål kom lite snöpligt för oss, säger Lindqvist.

I andra halvlek höll ”Spillan” jämna steg fram till sista tjugo minuterna, då WT Bandy gick från 3–3 till 6–3.

– Vi märkte i andra halvlek att det var stor skillnad med motvinden, det var tungt att anfalla. Ändå skapade vi rätt många lägen, jag tror inte vi haft så många chanser i någon match. Men tyvärr missade för mycket och själv borde jag gjort minst tre mål, konstaterar Lindqvist.

Att Jonas Granberg missade matchen på grund av sjukdom spelade också in.

– Han är vår viktigaste spelare och klart att vi saknade honom. Med tanke på förutsättningarna gjorde vi en bra match, hela laget stod för en gedigen insats även om det inte räckte till poäng.

Spillersboda har fyra poäng upp till Kåre med en match mer spelad.

– Kåre har bättre målskillnad än oss och det blir svårt nu. Men vi ska avsluta på ett bra sätt och sedan får vi se hur långt det räcker.

Division 1 herr

WT Bandy-Spillersboda 6-3

Halvtidsresultat: 2-1.

Spillersbodas mål: 1–0 Kristoffer Lindqvist (Pontus Thörnblad), 2–2 Fredrik Persson, 3–3 Thomas Perla (Stefan Agerfalk).

Nästa match: Uppsala BoIS borta 16/2.