Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Försvunnen man misstänks mördad

Polisen misstänker att en försvunnen man kan vara mördad. Just nu söker man med hund söder om Rimbo efter den saknade mannen.

Annons

Den försvunne 30-årige mannen är boende i Stockholmsområdet och försvann den 23 januari i år. Sedan dess har mannen inte hörts av och har inte använt varken mobiltelefon eller kontokort. Han sågs sist av en bekant på Hägernäsvägen i Täby. Där har polisen också hittat mannens bil.

Södertörnspolisen utreder försvinnandet som ett misstänkt mord alternativt människorov och spåren har nu lett polisen till Rimbo.

– I utredningen kom det fram saker som gör att vi misstänker att han inte är försvunnen, utan har blivit mördad eller bortförd mot sin vilja, säger kammaråklagare Stefan Creutz till P4 Stockholm.

I en dryg vecka har polisen sökt med hundar söder om Rimbo men har än så länge inte hittat honom eller några spår.

– Vi kommer fortsätta söka med hund den här veckan och förmodligen nästa vecka, säger Anders Fogelberg vid Rikskriminalen som hjälper Södertörnspolisen i utredningen.

Varför polisen söker i Rimbo vill inte Anders Fogelberg gå in på.

– Nej, men det mesta talar för att han inte är vid liv.

Den försvunne mannen har tidigare bott i Rimbo och för fyra år sedan dömdes han för ett grovt våldsbrott på orten.