Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förstärkning på nio meter för Rimbo

Rimbo HK fortsätter att rusta inför allsvenskan. Vänsternian Daniel Tollin från Hallby är klubbens fjärde nyförvärv under sommaren. – Jag tror att min spelstil kommer att passa bra in i Rimbo, säger Tollin.

I fjol fick några få spelare slita hårt på nio meter i Rimbo HK. Till årets säsong vill klubben ha fler alternativ att välja mellan. Sedan tidigare är mittnian Simon Skuthälla klar och nu ansluter även Daniel Tollin till truppen. 20-årige Tollin är vänsternia och kommer närmast från Hallby som åkte ur allsvenskan i fjol.

– En ung och lovande kille som vill fortsätta att utvecklas hos oss. Med Daniel får vi mer redundans på nio meter och en bredare och mer uthållig trupp, säger Johan Lindqvist, ordförande i Rimbo HK och tillägger:

– Vi tycker att Daniel är en spelartyp som passar väldigt bra in hos oss.

Tollin provtränade med laget tidigare i somras och har nu tecknat ett kontrakt med Rimbo på ett år med ett så kallat optionsår.

– Det känns jättebra att få hoppa på det här tåget. Rimbos satsning passar med min egen. Jag vill nå till den högsta nivån och det vill Rimbo också, säger Tollin som hoppas att kunna bidra med en hel del till sin nya klubb.

– Jag skulle vilja säga att jag kommer att bidra med fart, men det finns ju redan gott om det i det här laget. Jag hoppas att jag ska stå för hårda satsningar och genombrott och när så behöver också kunna bidra med skytte utifrån.