Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Företag expanderar i Rimbo

Lokalt företag utökar verksamheten och anställer fler.

Annons

– Jag tror på Rimbo. Det säger Jan-Erik Rosén, vd för företaget Jeroc som snart flyttar in i nya lokaler. Och utökar verksamheten.

Jan-Erik Rosén flyttade till Rimbo 1991. Sedan har han i omgångar varit ute i världen och arbetade som projektledare inom bland annat el och telekombranschen. 2009 beslöt han sig var att landa på allvar i Rimbo och satsa på sitt företag Jeroc.

– Rimbo ligger geografiskt perfekt till mitt i Roslagen och med flera stora orter bara en halvtimme bort.

I dag driver han tre olika företag: Jeroc El- och fastighetstjänst, Jeroc fastigheter samt Jeroc återvinning. I företagen finns tio heltidsanställda och lika många deltider. Nu ligger nästa företag i startgroparna, en bil och maskintjänst som räknas vara i gång under hösten.

– Första tanken var att ha ett ställe där vi kunde serva våra egna bilar. Men nu kommer det att bli ytterligare en gren för företaget, säger Jan-Erik Rosén som räknar med att rekrytera flera mekaniker.

Just nu håller företaget också på att rusta de nya lokalerna då de flyttar från den gamla kvarnen till Fimas maskins tidigare lokaler bakom OKQ8-macken 1 juni. Fastigheten nere vid ån kommer vara kvar i företagets ägo och det finns också planer för framtiden.

– Det finns några idéer om vad vi skulle kunna göra, men det är lite tidigt att avslöja något än.