Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Festlig flärd när Norrtälje goes fashion

På torsdag den 27 november är det dags för Norrtälje stadskärnas stora modeshow – en efterlängtad comeback version 2.0 med garanterat extra allt.

Annons

– Vi vill förmedla känslan att ”Allt finns i Norrtälje”, man behöver inte åka till Stockholm för att handla, säger Jennifer Österman, evenemangsansvarig på Norrtälje handelsstad.

I år arrangeras eventet på Teatern i centrala Norrtälje och temat är glitter och glamour för både fest och vardag. Allt från casual till nyårslyx finns representerat och nytt för i år är ett utökat utbud av herrkläder.

– Det är viktigt att folk får upp ögonen för innerstan och den kompetens och kvalitet som finns samlad här, säger Jennifer Österman.

Norrtälje goes fashion är en modeshow med syfte att marknadsföra butikerna i stadskärnan och stärka samarbetet i centrum. I år deltar 26 butiker inklusive frisörer och makeup-artister. Biljetterna till showen säljs på turistbyrån och är begränsade till 165 stycken. För lyckliga innehavare utlovas modeshow a la Victoria´s Secret varvat med snittar, bubbel och musikunderhållning långt in på småtimmarna. Konferencier och underhållare blir ingen mindre än superaktuella diskodrottningen Kayo.

– Engagemanget bland medlemmarna (dvs i Norrtälje handelsstad) har varit jättestort. Det känns verkligen jätteroligt, säger Jennifer Österman.