Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Felix Nyman stannar i Kalix

Bandyspelaren Felix Nyman, med Norrtelje BF som moderklubb, blir kvar i elitserielaget Kalix även nästa säsong. Parterna är muntligt överens om en förlängning med ett år och nu saknas endast en underskrift.

– Det känns oerhört skönt att ha det klart så att jag sätta fokus på nästa säsong för att den ska bli så bra och utvecklande som möjligt, säger Felix Nyman.

21-årige Nyman flyttade till Kalix 2012 och var med och förde upp klubben till elitserien våren därpå. Den gångna säsongen noterades Nyman för 20 elitseriematcher för Kalix som slutade tolva i serien och tvingades till kvalspel.

Där säkrade klubben nytt kontrakt och nu är alltså även Nyman klar för ytterligare ett år i elitserien. Ett besked som glädjer tränaren Patrik Rönnqvist:

– Felix är en fantastisk skridskoåkare som tagit ett stort kliv den senaste säsongen. Han är en väldigt viktig spelare för oss.