Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Få dagar kvar – in och nominera den du tycker ska få årets ungdomsstipendium

Den 10 februari nästa år hålls Norrtälje Idrottsgala. Då delas NT:s ungdomsstipendium för 2016 ut och nu är det dags att nominera kandidater till priset.

Ungdomsstipendiet har delats ut sedan 2006 och ponnyryttaren Alva Hansson var den senaste att ta emot priset.

Snart är det dags igen – när det elfte stipendiet ska delas ut på Norrtälje Idrottsgala 2017.

– Det känns jätteroligt att på det här sättet kunna uppmärksamma unga, lovande idrottare. Och för mig som är ny i Norrtälje känns det särskilt spännande att få chansen att vara med och lyfta fram idrottens framtidslöften, säger Ida Ferm, nyhetschef på Sporten.

Och fortsätter:

– Det är en fin och viktig tradition och jag hoppas att det kommer in många nomineringar.

Stipendiet är på 5 000 kronor och går till en aktiv idrottare som i år fyller minst 15 och högst 18 år. Personen ska utmärka sig genom gott kamratskap och goda idrottsliga meriter under 2016. Den aktive ska även vara en god förebild för andra inom sin idrott och stipendiet är tänkt att vara en sporre till fortsatt utveckling inom idrotten.

Nomineringen ska innehålla en rad uppgifter, (se vilka och hur du skickar in i faktat nedan), och vara Norrtelje Tidning tillhanda senast måndag den 12 december. Fem kandidater tas sedan fram av NT:s sportredaktion, därefter avgör NT:s läsare vem som vinner genom en omröstning.

SÅ HÄR NOMINERAR DU:

Stipendieansökan ska innehålla namn, adress, telefonnummer, födelsedata, skolutbildning, förening, idrottsliga meriter, motivering samt namn och telefonnummer till den som har nominerat.

Stipendiet kommer att delas ut på idrottsgalan i Norrtälje, 10 februari 2017.

Nomineringen ska vara Norrtelje Tidning tillhanda senast måndag 12 december 2016.

Skicka nomineringen i ett kuvert märkts ”Ungdomsstipendium” till Norrtelje Tidning, 761 84 Norrtälje. Du kan också mejla [email protected]

Christopher Grönlund 021-19 92 27 [email protected]