Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En anhållen för knivdåd på Stora torget

Två personer knivskadades vid ett större bråk vid Stora torget i Norrtälje. En man är anhållen misstänkt för försök till dråp.

Bråket blossade upp vid 23-tiden på lördagskvällen och flera polispatruller och ambulanser larmades till platsen. En person uppges ha angripit andra med kniv.

– En person blev huggen i ryggen och i bröstet. Den andra personen blev skuren i armen. De var vid medvetande när de fördes till sjukhuset med ambulans, sa Magnus Persson, stationsbefäl vid Norrtäljepolisen.

En tredje person ska ha blivit misshandlad, men inte behövt uppsöka läkare. Polisen har under natten förhört de knivskurna personerna. Deras skador ska inte vara livshotande.

– Vi har gripit en person som misstänkt för dråpförsök. Mannen är i 35-årsåldern och var redan övermannad när patrullen kom till platsen, sa Magnus Persson.

Mannen är känd av polisen sedan tidigare. Det är oklart vad som ligger bakom bråket. Men den misstänkte mannen ska ha varit berusad.

På söndagsmorgonen anhölls den 35-årige mannen misstänkt för försök till dråp och ska förhöras senare under dagen.

Skadorna på personerna som blev knivskurna ska inte vara livshotande.